Nyelvi versenyekre hív a HEBE

Hebe országos tanulmányi versenyek a 2023/2024-es tanévben

Christmas is All Around angol nyelvi egyfordulós projektverseny

A hagyományokhoz híven a HEBE Kft. ebben a tanévben is megrendezi egyfordulós angol nyelvű, országos projektversenyét, amelyre egyénileg vagy kisebb csoportokban várják a jelentkezőket. 

Érdekes, izgalmas  és kreatív feladatok angolul. A verseny végén minden résztvevő oklevelet kap, az 1-3. helyezést elért diákokat pedig ajándékcsomaggal vagy ingyenes nevezéssel jutalmazzuk.

Részletek és jelentkezés:

https://levelezoversenyek.hu/christmas-is-all-around-2023/ 

Es weihnachtet schon német nyelvi egyfordulós projektverseny

Ha tanulsz németül, és szeretnél  megismerkedni a németül beszélő országok karácsonyi szokásaival, jelentkezz egyfordulós projektversenyünkre!

A hagyományokhoz híven a HEBE Kft. idén is megrendezi egyfordulós, országos német nyelvű projektversenyét, ahol izgalmas feladatok, kreatív projektmunkák várnak rátok! A versenyre egyénileg vagy kisebb csoportban tudtok jelentkezni.

Részletek és jelentkezés: 

https://levelezoversenyek.hu/es-weihnachtet-schon-2023/

Böngész Advent egyfordulós projektverseny alsósoknak

Töltsük együtt a hosszú téli délutánokat, és készülődjünk együtt az ünnepekre!

Egy igazi adventi kalandra hívjuk az ovisokat valamint az alsó tagozatos diákokat és szüleiket idén decemberben. A hagyományokhoz híven egyfordulós projektversenyt indítunk a téli ünnepkörök, advent, karácsony témakörben.

A versenyzők a téli ünnepkörhöz kapcsolódóan kapnak irodalmi, rejtvényes feladatokat. projektmunkákat, de természetesen lesz dalhallgatás, mesenézés és kézműveskedés is.

Részletek és jelentkezés: 

https://levelezoversenyek.hu/bongesz-advent-2023/