Közelgő vizsgák

Kedves Tanulóink! Az érettségi illetve a szakmai vizsgákra történő jelentkezés határideje 2022. február 11. (péntek). Kérjük kövessék figyelemmel honlapunk Érettségi vizsga 2022, Szakmai vizsgák 2022 menüpontok alatt, ahol folyamatosan tesszük közzé az aktuális, fontos információkat!

Tovább »

Fogadóóra

Tisztelt Szülők! November 24-én (szerdán) 16:30-tól 18:00-ig fogadóórát tartunk, melyre kérjük a szülőket, hogy a Krétán keresztül regisztráljanak, majd miután a kollégák megjelölték az időpontokat.

Tovább »

Búcsúzunk

“Nem szuszog, nem lélegzik” – talán sokunknak a Szegedi Szent Benedek nevelőtestületéből ez ugrik be, ha egy jellegzetes mondatot kellene mondanunk Imre Ernőné, Irénke kolléganőnkre gondolva. Hiszen ő maga így szokta jellemezni azt, amikor egy-egy tanóra alkalmával a rá jellemző szeretetteli tekintéllyel csendet teremtett az oktatómunkához. Azoknak, akik nem ismerték, akik nem látták pedagógusi tevékenységét – ez a mondat akár […]

Tovább »

Változás az iskola csengetési rendjében

Kedves Szülők, Kedves Diákok! Az ebéd kényelmesebb elfogyasztása érdekében változtattunk az iskola csengetési rendjén, mely 10.05-től életbe lép. Így minden diákunk a 6. óra után fogja az ebédjét elfogyasztani, amelyre 30 perc fog rendelkezésre állni. Reméljük ezzel sikerült egy, mindenki számára kedvező megoldást találni a felmerült problémára.  

Tovább »
1 2 3 27