Ideiglenes felvételi rangsor

Kedves hozzánk jelentkezett Tanulók, Kedves Gondviselők!

Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmukkal és iskolánkba felvételi jelentkezést nyújtottak be.

Ezúton közzé tesszük a 2021/2022. tanévre hozzánk jelentkezett 8. osztályos tanulók ideiglenes felvételi rangsorát. A felvételi jegyzék tanulmányi területenként (ágazatonként) készült. 

A listákon a tanulók oktatási azonosítójukkal szerepelnek. A tanuló azonosító adata mellett feltüntettük a felvételi eljárásban elért összesített pontszámot és az ennek alapján kialakuló sorrendet.

Azok a tanulók, akik iskolánk több ágazatát is megjelölték, az általuk választott valamennyi ágazat rangsorában szerepelnek.

 

A 2021/2022. tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzék:

0071- Informatika és távközlés ágazat

0073- Turizmus-vendéglátás ágazat

0075- Általános gimnáziumi osztály

 

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, felvételt azok az iskolánkba készülő tanulók is nyerhetnek, akik a most közzétett listán a felvehető létszámhoz képest többszörös sorszámú helyen szerepelnek a rangsorban.

Minden tanuló csak egy iskolába kerül felvételre, oda ahová az általa választott sorrendet figyelembe véve először teljesítette a felvétel feltételeit. Azt tanácsoljuk, hogy a felvételi sorrenden azt az iskolát jelöljék meg elsőként, ahova a gyermek a legjobban szeretne felvételt nyerni.

A törvényi előírás szerint a tanulóknak a jelentkezés sorrendjén 2021. március 22-23-án lehetőségük van módosítani az általános iskolában. Ekkor új tanulmányi terület is megjelölhető olyan iskolában, ahová jelentkezést nyújtottak be. Amennyiben valaki nem került rangsorolásra az általa megjelölt tanulmányi területen, nem zárja ki, hogy egy másik osztályba felvételt nyerjen. Ennek ügyintézése is az általános iskolában történik.

Amennyiben a fenti időszakban új tanulmányi területet kívánnak megjelölni iskolánk képzései közül, mindenképp szükséges iskolánkkal történő telefonos egyeztetés, majd ezt követően a titkarsag.szeged@szbi.hu e-mail címre történő kérelem elküldése.

Az adatok tájékoztató jellegűek, a végleges eredményt a felvételi eljárás végén 2021. április 30-ig juttatjuk el a jelentkezőknek és az általános iskoláiknak.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel a 62/543-533 és a 30/486-26-71 telefonszámon, vagy a titkarsag.szeged@szbi.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.