Pályaorientációs projekthét (2023. április 24-28.)

2023. április 24-28. (hétfő-péntek) pályaorientációs napokat tartunk iskolánkban a Miénk a Pálya Alapítvány segítségével.

A második félév önismereti és pályaorientációs, továbbtanulási csoportfoglalkozásainak lezárásaként, az eddig beérkezett és összegzett igényeknek megfelelő témákban, illetve területekről, egyetemekről, szakmákból érkező szakemberek tartanak előadásokat, foglalkozásokat a 10-11. évfolyamos diákok számára.

Az egyes napok részletes kínálata mindig a folyosókon kihelyezett plakátokon és az érintett diákokkal megosztott facebook csoportban lesz olvasható. Ezekből szabadon választva kell a 10-11. évf. tanulónknak azokkal a számukra leginkább érdekes programokkal megtölteni a napjaikat, amin rész fognak venni. Minden egyes órában egy-egy újabb foglalkozást kell választani! (Tanítási napok, tehát a délelőtti hiányzásokat is igazolandó mulasztásnak számítanak.)

Menzásoknak ebéd a szokott időben.

9. évfolyamos tanulóink a következő években, az érettségihez közeledve, fokozatosan fognak tudni bekapcsolódni a programba. Most viszont nekik hétfőn és kedden kimeneti mérésük lesz (magyar nyelv, matematika, természetismeret), a hét további napjain pedig tanítás!