Kijavított és értékelt írásbeli felvételi feladatlapok megtekintése

Az iskolánkban megírt központi írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatait a vizsgázó és szülője 2024. január 25-én, csütörtökön 8:00-16:00 között, a 1083 Budapest, Práter u. 11. épület kijelölt helyiségében, az iskola képviselőjének jelenlétében megtekintheti, azokról kézzel vagy elektronikus úton (pl. mobiltelefon, fénymásoló) másolatot készíthet, és – kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén – az értékelésre észrevételt tehet. (Észrevétel nyomtatványa ide […]

Tovább »

Írásbeli felvételi vizsga – információk

Kedves Vizsgázók! 2024. január 20-án (szombaton) 9:30-ra várunk benneteket szeretettel. A vizsgát felügyelő tanárok segítik a számotokra kijelölt termek megtalálását az épületben. Személyi- vagy diákigazolványt és kék tollat(!), körzőt, vonalzót hozzatok magatokkal. (Ennivaló, innivaló mindenkinél lehet.) A magyar nyelv feladatlapot 10:00-kor kezditek megírni, tehát addigra a helyeteket el kell foglalnotok és a szükséges adminisztráción is túl kell lennetek. A vizsgán […]

Tovább »

Évkezdő iskolamise pénteken (01.12.)

Tanulóink és dolgozóink iskolamisén vesznek részt 2024. január 12-én, péntek reggel 8 órakor a plébániatemplomban (Horváth Mihály tér). Találkozó 7:45-kor a templom előtt (vagy korábban az iskolában, az osztályfőnökkel megbeszéltek szerint).

Tovább »

Téli szünet

Az iskola valamennyi tanulója és dolgozója nevében áldott ünnepeket kívánunk! Téli szünet: 2023.12.22 – 2024.01.07. / Szünet utáni első tanítási nap: 2024.01.08. (hétfő)

Tovább »

Francia testvériskolánk vezetőit láttuk vendégül

Pár napos látogatáson járt nálunk a franciaországi testvériskolánk vezetősége: Találkoztak a kollégákkal és a francia nyelvet tanuló diákokkal; ellátogattak Pannonhalmára, ahol fogadta őket Cirill főapát úr; megismerkedtek Budapest főbb nevezetességeivel, valamint a finom magyar ételekkel és italokkal.      

Tovább »

Karácsony (téli szünet előtti utolsó nap)

December 21-én (csütörtökön) 8:30 óra kezdettel a Horváth Mihály téri plébániatemplomban tartjuk az idei advent utolsó közös gyertyagyújtását (a liturgiát vezeti Hardi Titusz OSB atya). Azt követően a 10. évfolyam tanulói adják elő misztériumjátékukat. Utána az egyes osztályok az iskolában ünnepelnek.

Tovább »

Várjuk a Mikulást

Dec. 6-án (szerdán) hozzánk is ellátogat a Mikulás! Várjuk ünnepi hangulatban, vegyük fel aznap mindannyian a mikulás sapkát, öltöztessük ünnepi díszbe az iskolát !

Tovább »

McDonald’s Fair Play Kupa

Iskolánk csapata nov. 7-én részt vett a McDonald’s Fair Play Kupa, nem igazolt játékosok számara kiírt rendezvényén, ahol diákjaink a tavalyi jó szereplés után idén is kitettek magukért, és két győzelem, egy döntetlen birtokában, csoport másodikként várhatják a tavaszi fordulót. Szent Benedek – Rákóczi (1:1) Gól: Csorba G. ⚽️ Szent Benedek – Vörös Ágyúsok (5:0) Gól: Hompoth D. (3), Krassó […]

Tovább »

Őszi szünet

2023.10.30-11.03. (h-p) ŐSZI SZÜNET! – A szünet alatt az iskola zárva tart! – Minden kedves tanulónknak és dolgozónknak jó pihenést, feltöltődést kívánunk! – Szünet utáni első tanítási nap: 2023. nov. 6. (h)

Tovább »
1 2 3 35