Ebéd

Ebéd lemondására csak a gazdasagi.budapest@szbi.hu címre küldött e-mailben van lehetőség. A konyha az előző munkanap 10:00-ig beérkezett lemondásokat fogadja el!

 

Ebéd megrendelése egy nyilatkozat kitöltésével és augusztus 25-éig iskolánkba történő visszajuttatásával lehetséges (gazdasagi.budapest@szbi.hu). Nyilatkozat letölthető IDE KATTINTVA! (Arra jogosultak étkezési kedvezményének külön igénylőlapja, melyet a nyilatkozattal együtt kell benyújtani: letölthető ide kattintva!)

Ebéd befizetése az iskola által kiállított számla alapján, az aktuális hónap 15. napjáig, a 10700031-72823141-51400006 (CIB Bank Zrt.) számlaszámra átutalással történik. Az átutalás közleményében kérjük tüntessék fel a tanuló nevét!

2023. szeptembertől az ebéd napi térítési díja 892,50-Ft (50% kedvezménnyel 446,25-Ft)

 

Heti menü:

Hétfő FELTÖLTÉS ALATT!!!
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

A menü esetleges változtatásának jogát a konyha fenntartja!

Az étterem a böjti napokon sajnos nem tudja garantálni a húsmentes menüt. Tanulóinkat arra kérjük, ilyenkor is fogyasszák el az ebédet, és hús helyett valami mással böjtöljenek! (Pl. nem veszekednek,     nem mindig az övék az utolsó szó, nem beszélnek csúnyán, nem mobiloznak aznap, vacsora után elmosogatnak otthon… Higgyék el, ezzel legalább annyira üdvös dolgokat cselekednek!)
Jó étvágyat kíván a 10 Minutes Bistro & Cafe (www.10minutes.hu) 1082 Budapest, Futó u. 47-53.

 

A kedvezményes gyermekétkeztetéshez az IDE kattintva letölthető igénylő lapot kell a szülőnek kitölteni és mellé csatolni kell az alábbiak közül a rá vonatkozót:

  • rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságot megállapító hatósági döntés (határozat) eredeti példányát vagy annak 3 hónapnál nem régebbi másolatát;
  • tartós beteg, vagy fogyatékos, vagy sajátos nevelési igényű (SNI) gyermek esetén a szakértői határozatot, valamint a magasabb összegű családi pótlék megállapításáról szóló határozat vagy hatósági bizonyítvány eredeti példányát vagy 3 hónapnál nem régebbi másolatát;
  • három vagy több gyermekes szülő nyilatkozatát a gyermekek számáról, valamint a magasabb összegű családi pótlék megállapításáról szóló határozat vagy hatósági bizonyítvány eredeti példányát vagy 3 hónapnál nem régebbi másolatát.