A tanítás év utolsó napjai – Te Deum – Ballagás, tanévzáró ünnepély, bizonyítványosztás

Iskolánkban ebben a tanévben az utolsó tanítási nap június 11. (p). Ezen a napon 9:00-kor tanévzáró Te Deum szentmise keretében adunk hálát a Horváth Mihály téri plébániatemplomban. A részvétel minden tanulónk számára kötelező, iskolai ünneplő ruhában! (fehér ing/blúz, nem szakadt sötét nadrág v. térd alá érő sötét szoknya, alkalmi/nem színes cipő, egyen nyakkendő/sál, bencés kitűző)

Június 14-15. (h-k) Tanítás nélküli napok (nevelőtestületi értekezletek…)

Június 21. (k) 17:00 Ballagás és tanévzáró ünnepély, majd bizonyítványosztás az iskolában. A részvétel minden tanulónk számára kötelező, iskolai ünneplő ruhában! (fehér ing/blúz, nem szakadt sötét nadrág v. térd alá érő sötét szoknya, alkalmi/nem színes cipő, egyen nyakkendő/sál, bencés kitűző)

Alsóbb évfolyamosok: 15:00-től díszítik az épületet és kikészítik a vendégeknek a székeket az udvarra (előzetes beosztás és az osztályfőnökök helyszíni irányítása szerint) + a ballagás alatt ünneplő ruhában sorfalat állnak, majd az udvarra levonulva részt vesznek az ünnepélyen + bizonyítványosztást követően visszaviszik a székeket, lebontják a dekorációt, rendet raknak (a munkákhoz ajánlott váltóruhát hozni)