Digitális oktatás kezdődik hétfőn

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Kedves Kollégák!

 

Kérem, hogy a mellékelt órarendnek megfelelően minden diák és pedagógus legyen az adott óra első percében a számítógép/okostelefon előtt.

A Kréta naplón keresztül küldik a tanárok az adott óra feladatait a tanulóknak (ideális esetben ezt a napló automatikus email üzenetként továbbítja a diákoknak – holnap reggel o.f. órában ezt is teszteljük).

A tanulóknak az így megadott feladatokat a kijelölt határidőig meg kell oldaniuk (adott esetben a megoldást a tanár részére megadott formában vissza is kell küldjék, majd a tanár azt javítja, értékeli, az eredményesség függvényében további instrukciókkal látja el a tanulót…).

Az is előfordulhat, hogy valós idejű online órát tart a pedagógus (pl. idegen nyelvi csoportoknak Skype órát). Ezt is a Kréta naplón keresztül közöljük a diákokkal, akik az értesítést követően belépnek az előzőleg létrehozott csoportba, és így vesznek részt az órán. (Ezeket a csoportokat az adott pedagógusok az első órákon kialakítják a tanulókkal, ill. különböző digitális tanulócsoportok már jelenleg is léteznek (Messenger…)

Az első órákon valószínűleg kissé döcögve fog haladni az újszerű oktatás, de a tanulók minden bizonnyal igen hamar, a kollégák pedig a diákjaikkal versenyezve rövid időn belül belejönnek. Addig is mindenkitől türelmet kérek!

II.16. 9.a 9.b 9.c 10.a 10.b 11.a 12.a
1. óra o.f. o.f. o.f. o.f. o.f.
2. óra o.f. o.f. ktt mat üz.gy/progr a / n tört
3. óra a/a/a/n a/a/a/n a/a/a mat üz.gy/pr.gy tört magy
4. óra a/a/a/n a/a/a/n a/a/a földr tört mat/bio magy
5. óra földr tört info a/a/a/n a/a/a magy mat
6. óra tört földr info fizika magyar – / a
7. óra földr fakt

További napok órarendjét holnap küldjük a tanulóknak.

Szamos Hajnalka tanárnő órái holnapi naptól szakszerűen lesznek helyettesítve!

 

Üdvözlettel,

Halmi Gábor ig.