Ebéd

Az iskolák kormánydöntéssel elrendelt zárva tartásának időtartamára minden étkezést lemondtunk a szolgáltatónál! Az összeget a következő befizetés alkalmával tudjuk jóváírni vagy visszatéríteni az érintett tanulóknak.

 

Ebéd lemondására csak a titkarsag.budapest@szbi.hu címre küldött e-mailben van lehetőség. A konyha az előző munkanap 9:00-ig beérkezett lemondásokat fogadja el!

 

November hónapra (21 napra) ebédbefizetés 2020.10.19-én, pótbefizetés 20-án

  • teljes áron: 14.406,-Ft          • 50% térítéssel: 7.203,-Ft

 

Heti menü:

Hétfő Kertészleves; Milánói spagetti, reszelt sajt
Kedd Zellerkrémleves, pirított kiskarika tészta; Csikós sertéstokány, bulgur
Szerda Meggyleves; Rántott csirkemell, petrezselymes rizs
Csütörtök Tárkonyos pulykaraguleves; Spagetti, reszelt sajt, tejföl
Péntek Daragaluska leves; Kelkáposzta főzelék, fokhagymás aprópecsenye

A menü esetleges változtatásának jogát a konyha fenntartja!

Az étterem a böjti napokon sajnos nem tudja garantálni a húsmentes menüt. Tanulóinkat arra kérjük, ilyenkor is fogyasszák el az ebédet, és hús helyett valami mással böjtöljenek! (Pl. nem veszekednek,     nem mindig az övék az utolsó szó, nem beszélnek csúnyán, nem mobiloznak aznap, vacsora után elmosogatnak otthon… Higgyék el, ezzel legalább annyira üdvös dolgokat cselekednek!)
Jó étvágyat kíván a 10 Minutes Bistro & Cafe (www.10minutes.hu) 1082 Budapest, Futó u. 47-53.

 

A kedvezményes gyermekétkeztetéshez a titkárságon beszerezhető igénylő lapot kell a szülőnek kitölteni és mellé csatolni kell az alábbiak közül a rá vonatkozót:

  • rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságot megállapító hatósági döntés (határozat) eredeti példányát vagy annak 3 hónapnál nem régebbi másolatát;
  • tartós beteg, vagy fogyatékos, vagy sajátos nevelési igényű (SNI) gyermek esetén a szakértői határozatot, valamint a magasabb összegű családi pótlék megállapításáról szóló határozat vagy hatósági bizonyítvány eredeti példányát vagy 3 hónapnál nem régebbi másolatát;
  • három vagy több gyermekes szülő nyilatkozatát a gyermekek számáról, valamint a magasabb összegű családi pótlék megállapításáról szóló határozat vagy hatósági bizonyítvány eredeti példányát vagy 3 hónapnál nem régebbi másolatát.