Marad a digitális oktatás a Szent Benedekben

A digitális oktatás 2021. május 10-ig meghosszabbításra került!

A Kormány 484/2020. (XI. 10.) Kormány rendelet 17.§ értelmében, 2020. november 11-én (szerdán) digitális munkarend lép életbe iskolánkba, az erre külön bevezetett digitális órarend alapján. Az eddigi órarendben 2021. február 08-tól változás történt a nappali tagozaton.Az órarendben szereplő minden tanóra a tanulók és oktatók egyidejű, személyes jelenlétét igényli, és a Google Meet videókonferencia alkalmazás segítségével kerül megtartásra. Az egyes tantárgyak tananyagait, gyakorló feladatokat, segédanyagokat és teszteket az adott osztályban/csoportban tanító tanárok a Google Classroom platformon létrehozott tantárgyi kurzusokra töltik fel az adott napra.

A tanulóknak azt javasoljuk, hogy a személyes jelenlétet nem igénylő esetekben is igyekezzenek a közzétett anyagokat a tanóra ideje alatt feldolgozni, megtanulni, a kiadott feladatokat elvégezni. Természetesen a délutáni időszakban is szükséges tanulási időszakot beiktatniuk.

Kérjük, hogy a tanítási idő alatt minden tanuló folyamatosan kövesse a tantárgyi Google Classroom kurzusokat, figyelje az iskola weboldalát (www.szbi.hu/szeged) valamint a facebook oldalunkon is folyamatosan fogunk információkat megosztani. A szülőket minden esetben az eKréta rendszeren keresztül fogjuk értesíteni.

Azon tanulók, akik nem vesznek részt az online órákon igazolatlan hiányzást fognak kapni.

Kérjük, ha gyermekünk megbetegszik, feltétlen jelezzék az osztályfőnök felé, mert orvosi igazolással igazoltan lehet hiányozni.

Az iskola titkárságán ügyfélfogadás telefonos egyeztetést követően lehetséges.

A digitális oktatással kapcsolatos technikai kérdésekkel iskolánk rendszergazdását kereshetik az major.istvan@szbi.hu e-mail címen, valamint a 62/543-533 as telefonszámon!

Tanáraink most azon dolgoznak, hogy a tanulás zavartalanul folytatódhasson. Minden tanulónknak és oktatónknak eredményes munkát kívánunk szigorúan a négy fal között, otthonaik védelmében!

Üdvözlettel:

Klatka Tünde
tagintézmény-vezető

 

A digitális oktatásra vonatkozó nappali tagozatos órarend április 12-től változik: Letöltés

A digitális oktatásra vonatkozó házirend kiegészítés: Letöltés