Szent Benedek Többcélú Szakképző Intézmény Szegedi Tagintézménye

Felvételi 2023.

Kedves 8. osztályos Diákok!

A következő beosztás szerint hívjuk a jelentkezőket a középfokú beiskolázás felvételi eljárása kapcsán szervezett beszélgetésre.

A beosztás az iskolánkba 2023. február 24-ig postai úton beérkezett jelentkezési lapok alapján készült.

Felvételi beosztás

2023.03.08. (szerda)

2023.03.09. (csütörtök)


A felvételi beszélgetések időpontjáról a behívott jelentkezők általános iskoláját a jelentkezési lapon megadott e-mail címen is értesítjük. Amennyiben nem találják magukat a beosztásban úgy kérjük ezt a 06-62/543-533 telefonszámon jelezzék számunkra.

A felvételizők kérjük, hozzák magukkal a következőket:

– diákigazolványt,
– hagyományos ellenőrző könyvet (ha azt használják), vagy az elektronikus napló frissen kinyomtatott, általános iskola által hitelesített lapját (havi jegyeket, mulasztásokat, dicséreteket tartalmazó oldalt, papír alapon, az iskola pecsétjével; és nem a félévi/évvégi bizonyítványokat),
– pedagógiai szakszolgálat által kiállított SNI/BTMN határozat, ha rendelkezik a tanuló ilyennel.

Megjelenés: alkalomhoz illő öltözetben, a megjelölt időponthoz képest legfeljebb 5 perccel korábban.

Ne vizsgára számítsanak, hanem egy kötetlen beszélgetésre, melynek célja, hogy megismerhessük a jelentkezőket és ők is megismerhessék az iskolát, feltehessék kérdéseiket.

Amennyiben a megjelölt időpont az Önök számára valamilyen okból nem megfelelő, úgy új időpontért keresse a titkárságot! (06-62/543-533 telefonszámon; vagy titkarsag.szeged@szbi.hu e-mail címen)