AZ ORSZÁGOS SULIVÍVÓ TALÁLKOZÓN JÁRTUNK…

A 2017/2018. tanévben elindult iskolánkban a vívásoktatás az 5. évfolyam testnevelés óráin. Az alapok elsajátítása után részt vettünk az Országos Sulivívó Találkozón Budapesten. A gyerekek ügyesek voltak, minden feladatot jól teljesítettek.        

Tovább »

SIKERES PAPÍRGYŰJTÉS

Az idei tavaszi papírgyűjtést a Föld napjához közeli időpontban (2018. április 19-én) szervezte meg iskolánk Diákönkormányzata. A szülők és a diákok lelkes odaadással hozták a papírt, melynek árát ebben az évben is iskolai programokra, osztálycélokra használhatják fel tanulóink. A legeredményesebb osztály alsó tagozaton a 4. osztály, 1879 kg papírt gyűjtött. A felső tagozatosok közül a 6. osztályosok nyertek, 1934 kg-mal. […]

Tovább »

MUNKANAP-ÁTHELYEZÉS – ÁPRILIS 21., SZOMBAT

2018. április 21-én, szombaton munkanap-áthelyezés miatt hétfői órarend szerinti tanítási nap lesz (az április 30-i, hétfői napot dolgozzuk le). A délutáni szakkörök, fejlesztő foglalkozások, művészeti iskolai képzések ezen a napon elmaradnak. A napközis, tanulószobás foglalkozásról írásos szülői kérelem alapján ebéd után hazamehet a tanuló (ezen kérelmet április 19-ig, csütörtökig szíveskedjenek az osztályfőnöknek beküldeni). A délután itt maradó gyerekeknek felügyeletet biztosítunk.

Tovább »

PAPÍRGYŰJTÉS

2018. április 19-én, csütörtökön 12.00 órától 16.00 óráig papírgyűjtést szervezünk iskolánkban, az Attila utca felőli bejáratnál. Tisztelettel kérjük, újságpapírral, kartonokkal, egyéb papírral segítsék tanulóinkat a gyűjtésben!

Tovább »

SZENT BENEDEK-VERSENY; TAVASZI SZÜNET

Tisztelt Szülők! 2018. március 21-én, szerdán rendes, órarend szerinti tanítási nap lesz. Másnap, március 22-én, csütörtökön tanítás nélküli munkanapot tartunk, melynek keretében a Szent Benedek-versenyek kerülnek megrendezésre. Március 23-án, pénteken az iskola területén és környékén tanulóink (az első osztályosok kivételével) részt vesznek a településen szervezett szemétgyűjtésben. Gumikesztyűt és láthatósági mellényt biztosítunk a gyerekeknek. Március 28-án, szerdán rövidített órákat tartunk. 11.30 […]

Tovább »
1 2 3 7