Nyílt nap és fogadóóra

2017. május 2-án, kedden iskolánkban nyílt tanítási nap lesz. 17.00 órától az alsó és a felső tagozaton tanító pedagógusok fogadóórát tartanak. A tanórákra és a fogadóórára is szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket.

Tovább »

Engeni vendégeket fogadtunk

Engeni vendégeket fogadtunk – Az elmúlt napokra így emlékeznek 8. osztályos tanulóink Március 27-én este érkeztek meg az engeni diákok és kísérőik. A kölcsönös üdvözlések után a német gyerekekkel indultunk haza. Kedden délelőtt a vendégek először az iskolát látogatták meg. Az igazgató úr köszöntését követően az iskola énekkara és a 4. osztályosok rövid műsorral fogadták a gyerekeket, akik ezután német- […]

Tovább »

A biztonságos közlekedésről…

2017. március 24-én, pénteken 8.00 órakor Róka Attila, a Pannonhalmi Rendőrőrs parancsnoka tartott előadást tanulóinknak a biztonságos közlekedésről. A gyerekek érdeklődve hallgatták a kerékpározással és a gyalogos közlekedéssel kapcsolatos ismertetést. Saját tapasztalatukból és közlekedési szokásaikból kiindulva több tucat kérdést fogalmaztak meg, melyet az őrsparancsnok egyenként megválaszolt, levonva mindenki számára a közös tanulságokat.

Tovább »
1 2 3