PG Gólyatábor 2018.

A Szent Benedek Iskola Kiskunfélegyházi PG Tagintézményében 2018. augusztus 28-30. között rendeztük meg a már hagyományos Gólyatáborunkat. A táborban 125 leendő kilencedik osztályos diákunk vett részt, akik azóta megkezdték tanulmányaikat.

A „beköltözés” után, a tábor közel 3 napja alatt, színes programok vártak a diákokra: vetélkedők, sportversenyek, játékos közösségépítés, ismerkedés Kiskunfélegyháza kulturális értékeivel, egy kis adminisztráció és tudásszintfelmérés. A tábor napjai alatt ízelítőt kaphattak a diákok a kollégiumi élet mindennapjaiból, megismerkedhettek az iskolával, annak hagyományaival, leendő osztályfőnökükkel, tanáraik egy részével és nem utolsó sorban egymással.

A tábor egyben vetélkedés és verseny volt az induló négy kilencedik osztály között is, melynek keretében a győztes osztály értékes jutalomban részesült.

Köszönjük mindazok segítségét – tanárkollégáknak, iskolapszichológusunknak, az iskola munkatársainak, diáksegítőinknek, a plébániatemplomok bemutatását lehetővé tevő atyáknak, a múzeum munkatársainak – akik nélkül ez a tábor nem lehetett volna ennyire színes, tartalmas és maradandó élményt nyújtó mindannyiunk számára.

A gólyáknak pedig sikeres tanévet, eredményekben gazdag tanulmányi munkát kívánunk!

« 1 A 3 »