Német nyelvi verseny

2018. november 29-én rendeztük meg iskolánkban, a Szent Benedek Iskola Kiskunfélegyházi PG Tagintézményében a már hagyományosnak számító német nyelvi csapatversenyünket az általános iskolák 7-8. osztályos tanulói számára. A versenyen izgalmas, változatos feladatokkal mérhette össze tudását a résztvevő 21 csapat. Nagy örömünkre szolgál, hogy a visszatérő iskolák mellett több új résztvevőt is köszönthettünk ebben az évben. Az eredményre való várakozás idejére is jutott izgalom, miközben a versenyzőket és kísérőiket megvendégeltük, iskolánk tanulóinak LEGO robot és 3D nyomtatás bemutatóit nézhették meg.

A versenyt Fehér Sándor, Demeter Mihály, Hajdú Benjámin alkotta csoport nyerte, felkészítő tanáraik Péterné Zádeczky Mónika és Nádasné Kovács Mária tanárnők voltak. A második helyezést szintén a Szolnoki II. Rákóczi Ferenc Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Ált. Iskola tanulói szerezték meg, csapattagok: Kovács Eszter, Paranics Dorka, Landgraf József, felkészítő pedagógus Péterné Zádeczky Mónika tanárnő. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Bányai Barnabás, Kesztyűs Kíra és Pácsa Henrietta állhattak fel, akik az Arany János Református Általános Iskola és Óvodából érkeztek hozzánk felkészítő tanáruk Nagy Andrea Katalin és Bozóné Wolf Katalin volt.

 

Gratulálunk nekik, illetve az összes résztvevőnek és a felkészítő pedagógusoknak is.  Az első öt helyezett csapatot oklevéllel és értékes ajándékcsomaggal jutalmaztuk. Köszönjük a PC Varázsló támogatását! Jövőre ismét várunk minden érdeklődőt!

« 1 A 2 »