Gólyaavató 2017

2017. szeptember 14-én rendeztük az SZBI Kiskunfélegyházi PG Tagintézményben a már sok-sok éve hagyományos gólyaavatót. Minden szeptemberben, az akkor induló tanév végzős diákjai szerveznek és állítanak össze humoros, ügyességet és erőt próbáló feladatokat az újonnan induló 9. osztályosok számára.

Az idei avatón ismét tematikusan jelmezbe kellett bújjanak a résztvevők – osztályfőnökeikkel együtt. Így találkozhattunk testépítőkkel, méhecskékkel, rabokkal és bohócokkal. A játékos, osztályok közötti megmérettetés feladatai részben már hagyományosak voltak: a végzős osztályok méltatása, lisztfújás, lufi-borotválás, karaoke stb., viszont mindig akadnak új kihívások is: mint a kosárpálya hosszának lemérése tolómérő segítségével.

A gólyaavató versenyeinek végén természetesen nem maradhatott el az avató leglényegesebb mozzanata, az eskü letétele, a PG Szelleme előtt.

Bizton mondhatjuk, látva a bátor, kitartó és ügyes osztályokat és osztályfőnöküket – idén is olyan gólyáink vannak, akik méltó növendékei lesznek iskolánknak.

« 1 A 2 »