Gépész napok

Idén 35. alkalommal rendeztük meg a PG nagy hagyományokkal bíró egész több napos programsorozatát – a Gépész Napokat.

A programsorozat része számos sportverseny és bajnokság, úgy mint: íjászat, kötélhúzás, kamionhúzás, sakkverseny, dekázóverseny, házi focibajnokság, motorszépségverseny, és számos virtuális térben zajló megmérettetés – mint a LOL, CoD és hasonlók világa.

A Gépész Napok kiemelkedő napja a pályaorientációs nap, ahol indulásként előadásokat hallgathattak diákjaink cégek képviselőitől, öregdiákoktól és számos különleges bemutató is kitelepült erre a napra iskolánkba: élménysakk, egészségügyi állomás, egy speciálisan épített Subaru, virtuális motor és hasonlók. Majd ezt követte a párhuzamosan zajló versenyek, vetélkedők között az osztályok főzése, ahol a gasztronómiai remekeket is zsűrizték.

Külön öröm volt, hogy iskolánk saját zenekara a BSZB mini koncertet adott, illetve segesvári testvériskolánk itt vendégeskedő diákjai látványos néptánc bemutatóval készültek és barátságos focimeccset is vívtak a PG-sekkel.

Vendégeink voltak a pályaorientációs napon: EURES, Csányi Sándor, Gál Attila, Laczkó Tibor, Goethe Intézet és a Hageni Távegyetem, Rávai Adrián, Nagy Sándor, Vetró Róbert, Molnár László, Balázs Attila, Kis-Elek Balázs, Bartus Péter, Tóth István és Kiss Ernő, illetve a SÜVEGES Autósiskola.

Bízunk benne, minden résztvevő élményekkel gazdagodott, s várja már a jövő esztendei 36. Gépész Napokat.

« 1 A 2 »