Felvételi jegyzék

Kedves nyolcadikos diákok! Tisztelt Szülők!

 

Az alábbi linkekre kattintva érhetők el intézményünk felvételi jegyzékei.

 

0001 – magyar-német két tanítási nyelvű gépészet

0002 – gépészet

0003 – magyar-angol két tanítási nyelvű informatika

0004 – informatika

0005 – villamosipar és elektronika

 

A felvételi jegyzéken minden az adott tagozatra jelentkező diák szerepel vagy az oktatási azonosítójával vagy az általa megadott jeligével. A listák a felvételi eljárás során szerzett pontszámok alapján csökkenő sorrendben vannak rendezve.

Szeretnénk felhívni a jelentkező diákok és a szülők figyelmét, hogy a listán hátrébb szereplő diákok sem biztos, hogy elutasításra kerülnek majd a felvételi eljárás során, mivel a listán olyan diákok is lehetnek, akik végül majd másik iskolába vagy tagozatra kerülnek felvételre, így az utánuk következők fentebb lépnek majd a végleges rangsorban!

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a tanulóknak lehetőségük van az eredeti jelentkezési lapon megadott sorrend módosítására március 21-22-én. A módosítást a gyermek általános iskolájában kell kezdeményezni.

Intézményünk 2018. április 20-áig kapja meg a Hivataltól az egyeztetett felvételi jegyzéket, amely alapján április 27-ig küldjük meg a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek, kiskorú jelentkező esetén a szülőnek.