Angol nyelvi előkészítős gimnáziumi osztály

Sportgimnáziumi képzés nyelvi előkészítő évfolyammal- gimnáziumi képzés

Képzési idő: 5 év

 

A felvételi rangsor kialakításához figyelembe vesszük: Az egységes központi felvételi írásbeli vizsga (magyar nyelvből és matematikából) eredményét. A 7. osztály évvégi és a 8. osztály félévi eredményeket (magyar irodalom, magyar nyelv, történelem, matematika, idegen nyelv és a szakirányhoz kapcsolódó tantárgyból).

Új tornacsarnok áll a sportolni vágyók rendelkezésére. Balatonfüred Város NB I-es férfi kézilabda és az iskola NB I-es női röplabda csapata vár. Továbbá az iskolai kosárlabda és a Balatonfüredi Futball Club együttesében is van számos lehetőség. A versenyszerű sportolást támogatjuk. Minden jelentkezőt behívunk felvételi elbeszélgetésre. Kollégiumi elhelyezés biztosított!

 

Sportgimnáziumi képzés ANGOL (0040) vagy NÉMET (0043) előkészítő évfolyammal

A képzésre olyan aktív sportoló vagy sportolni vágyó diákokat  várunk, akik szeretnének eredményeket elérni a nyelvtanulás terén is. Ebben a képzési formában amellett, hogy a tanulók felkészülnek az érettségi vizsgára (magyar, matematika, történelem, idegen nyelv és egy választott tantárgyból), a képzés követelményeinek eleget téve felkészítjük őket a “C” típusú középfokú nyelvvizsgára, mely várhatóan 2020 után feltétele lesz a felsőfokú intézményekbe való jelentkezésnek.

 

Nappali képzés 14-22 éves korig, esti képzés 18-65 éves korig.*A képzés tandíjmentes, amennyiben a jelentkező magyar állampolgár, és még nem végzett OKJ-s iskolarendszerű képzést.

Jelentkezz tandíjmentes nappali, esti képzéseinkre! Diákigazolvány életkortól függetlenül igényeéhető!