Sportgimnázium

 

 

Sportgimnázium – gimnáziumi képzés

Képzési idő: 4 év

 

A felvételi rangsor kialakításához figyelembe vesszük: Az egységes központi felvételi írásbeli vizsga (magyar nyelvből és matematikából) eredményét. A 7. osztály évvégi és a 8. osztály félévi eredményeket (magyar irodalom, magyar nyelv, történelem, matematika, idegen nyelv és a szakirányhoz kapcsolódó tantárgyból).

Új tornacsarnok áll a sportolni vágyók rendelkezésére. Balatonfüred Város NB I-es férfi kézilabda és az iskola NB I-es női röplabda csapata vár. Továbbá az iskolai kosárlabda és a Balatonfüredi Futball Club együttesében is van számos lehetőség. A versenyszerű sportolást támogatjuk. Minden jelentkezőt behívunk felvételi elbeszélgetésre. Kollégiumi elhelyezés biztosított!

 

Sportgimnázium (0080)

A képzésre elsősorban aktívan sportoló tanulókat várunk, illetve azokat, akik szeretnének bekapcsolódni a balatonfüredi férfi kézilabda, női röplabda, kosárlabda és futball utánpótlás csapataiba.

Szakirányhoz kapcsolódó tantárgy: a testnevelés.

 

Nappali képzés 14-22 éves korig, esti képzés 18-65 éves korig.*A képzés tandíjmentes, amennyiben a jelentkező magyar állampolgár, és még nem végzett OKJ-s iskolarendszerű képzést.

Jelentkezz tandíjmentes nappali, esti képzéseinkre! Diákigazolvány életkortól függetlenül igényeéhető!