Kollégiumba való beköltözés

Kedves leendő Kollégisták és kedves Szülők!

 

A kollégiumba való beköltözés az első tanítási napot megelőző napon történik, 2018.szeptember 2-án 1400– 1800 óráig a szülő/ gondviselő jelenlétében.

Az iskolai (Lóczy Gimnázium, Szent Benedek Iskola) gólyatáborban résztvevők beköltözése 2018. szeptember 1-én 900-1400-ig szintén csak szülő/ gondviselő jelenlétében.

 

Aki a meghirdetett beköltözés időpontjában nem jelenik, meg vagy a késedelemről előzetesen nem értesíti az intézményt, kizárható a kollégiumi elhelyezés rendjéből.

 

A beköltözés feltétele

  • az iskolai és kollégiumi házirend betartásának vállalása mind a szülő és diák részéről, melyet a beköltözéskor aláírásukkal fogadnak el
  • 3 napnál nem régebbi orvosi igazolás, hogy a tanuló egészséges és közösségbe felvehető

 

További információk,  ajánlások  a beköltözéshez:

Kollégiumunk biztosít paplant, párnát ugyanakkor az ágyneműhuzatot, lepedőt és az ágy letakarására szolgáló plédet, törölközőt a diáknak kell magával hoznia.

Kérjük, hogy a szobák tanulók általi takarításához biztosítsák a szemeteszsákot, takarítóeszközöket.

Továbbá névvel ellátott, nagyméretű műanyag tároló doboz beszerzését is javasoljuk az élelem hűtőszekrényben való higiénikus tárolásához.

 

Étkezés

A kollégium a törvényi előírásoknak megfelelően biztosítja a napi háromszori étkezést (hétfő reggelitől péntek ebédig). Intézményünk természetesen figyelembe veszi az orvosi igazolással alátámasztott speciális étkezési igényeket.

Az étkezési díj ügyintézése az iskola gazdasági irodájában történik, mely főépület emeletén jobbra található.

A szeptemberi kollégiumi térítési díj (étkezési díj) befizetésének határideje:

  1. szeptember 14., melynek módjáról a következő elérhetőségeken kérhetnek információt:

gazdasagi.balatonfured@szbi.hu

penztar.balatonfured@szbi.hu

Jelen dokumentumban nem szabályozott kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos kérdésekre a kollegiumvezeto.balatonfured@szbi.hu email címre küldött levelükre

Siposné Földesi Bernadett kollégiumvezető válaszol.